MAJLIS IBADAH KORBAN 2012

Alhamdulilah, sempena sambutan Hari Raya Aidiladha 1433H, Masjid Al-Hidayah Taman Melawati sekali lagi berjaya menganjurkan Program Ibadah Korban. Sebanyak 13 ekor lembu termasuk 1ekor  yang dihadiahkan oleh MAIS/JAIS telah selamat dikorbankan pada 27.10.2012 iaitu hari kedua Hari Raya Aidiladha. Seramai 84 orang peserta telah mengambil bahagian dalam program ini pada tahun ini. Kerja-kerja penyembelihan dan pemerosesan lembu korban dilaksanakan secara gotong royong dikalangan kariah Masjid. Kerja-kerja tersebut bermula pada jam 8.30 pagi dan berakhir  pukul 12.00 tengahari. Agihan daging korban kepada peserta bermula jam 11.00 pagi dan kepada orang awam bermula jam 12.00 tengahari.

Pihak pengurusan Masjid mengucapkan berbanyak terima kasih kepada semua yang terlibat dalam menjayakan program ini.